Filtrer les résultats

FERRARI - F430 (2006) 4.3 V8 Manual | NL auto |

Référence №:

€ 119.500
48.000km

Coordonnées du vendeur

Hoefnagels Punt BV

Hofkamp 31
6161DC Geleen
Netherlands

Google maps http://www.hoefnagels.nu
Afficher le numéro de téléphone

Prenez contact avec ce vendeur sur les réseaux sociaux.

Spécifications

Catégorie Voiture
Année de construction 2006
Marque FERRARI
Modèle F430
Transmission Manuel
Cylindre 8
Cylindrée 4308 cc
Hp 485 HP
Kilomètres 48000 km
Combustible Essence
Sièges 2
Portes 2
Couleur Rouge
Prix € 119500

Contact

Informations sur l'objet

Speciaal voor bij wie het Ferrari-rode bloed kruipt waar het niet gaan kan: een weergaloos mooie handgeschakelde F430, gegoten een perfect passend maatkostuum met traditionele merkkleuren.
Deze machtige volbloed spat zowaar van uw scherm af met zijn verpletterende looks en sublieme conditie.

Exterieur
Het verhaal van dit unieke exemplaar is nog lang niet af, maar dat deze prachtmachine nu al een rijdende legende is, bewijst de glansrijke Rosso Corsa lak. Een Ferrari zoals een Ferrari hoort te zijn!
De Rosso remklauwen, 19″ Scuderia velgen en dito emblemen op de voorschermen accentueren de geweldige hartstocht, het bloedstollende temperament en de grote faam die kenmerkend is voor het legendarische merk uit Maranello.

Interieur
Binnenin de F430 treft u geen grote verrassingen, maar wel een heerlijke dosis Italiaanse flair en doeltreffende details, die duiden op de indrukwekkende performance van de strikte 2-zitter. Waaronder de felrode start- en Manettino-knop, de aluminium sportpedalen, en natuurlijk de Giallo toerenteller, die reikt tot het weinig verhullende getal 10 (x 1.000 rpm).
Verder is het vooral coyo leder wat de klok slaat aan boord van de F430. Waaronder op de stoelen, de deurpanelen en het dashboard. Prettige bijkomstigheid is dat het Ferrari-interieur in uitstekende conditie verkeert. Voor dit steigerende paard is zichtbaar goed gezorgd!

Historie
Deze volbloed italiaan werd aan de eerste eigenaar afgeleverd in Nederland, en ook de tweede eigenaar heeft hem netjes bij Ferrari dealer Kroymans onderhouden.
Alle accessoires zitten erbij. De originele Ferrari zaklamp, volledige boekwerk, Ferrari afdekhoes en gereedschapsetje. Bent u op zoek naar een pure en vertroetelde F430? Dan zien we u graag bij ons in de showroom.

Voor vragen bel: 046-4105612 of mail naar info@hoefnagels.nu

Plus du même vendeur